Spavao je s pet hiljada žena, a zbog ušmrkavanja mu je propao septum!

Izvor: Poznati.info, 22.Sep.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spavao je s pet hiljada žena, a zbog ušmrkavanja mu je propao septum!

Autor Mark Eliot izdao je biografiju o slavnom glumcu Džeku Nikolsonu u kojoj je izneo pikanterije iz privatnog života danas 76-godišnjeg glumca koje su javnosti sve do sada bile potpuno nepoznate.

Nije tajna da slavni Džek Nikolson živi “punim plućima”, a u novoj biografiji navodi se kako je spavao s pet hiljada žena, probao LSD, kokain i marihuanu. S eksperimentisanjem s opijatima započeo je još šezdesetih godina prošlog veka kada je prvi put probao LSD, a njegov je “trip” bio toliko jak da je umislio da je video Boga. Upravo ga je to, navodi se u biografiji, spotaklo da napiše scenario za filmove The Trip te Head.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.