Spavala je sa pitonom u krevetu, a onda je saznala surovu istinu!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spavala je sa pitonom u krevetu, a onda je saznala surovu istinu!

Jedna žena iz Indije u dalekom srednjem veku imala je kao kućnog ljubimca 4 metra dugačkog pitona koga je obožavala.

Dozvoljavala mu je čak i da spava sa njom u krevetu. Iznenada njen ljubimac prestao je da jede, te je zabrinuta vlasnica pokušavala na sve načine da sazna šta se sa njim događa. Nudila mu je sve što jedu zmije, ali pomaka nije bilo, a onda je odlučila da ga odvede kod veterinara, ne bi li mu pomogla. Ipak, kada je veterinar saslušao njenu priču, saznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je šokantnu istinu, piše sajt Virealno.

"Da li vaša zmija spava s vama noću, obmotava se oko vas ili dogmiže jako blizu te se raširi cijelom svojom dužinom?". Žena ga je pogledala i zauđeno rekla da on to svakodnevno radi i da joj je veoma teško, jer nemože da mu pomogne, a onda je od veterinara saznala surovu istinu: "Gospođo, vaš piton nije bolestan, on se priprema da vas pojede. On je, svaki put, gmižući i “grleći” vas, obmotavajući se oko vašeg tijela, provjeravao veličinu kako bi odmjerio koliko ste velik obrok i koliki on mora biti prije napada. I da, ne jede, kako bi imao dovoljno mjesta da vas lakše svari pošto vas udavi i proguta", prenosi Virealno.

Poruka ove priče je da morate prepoznati zmije oko sebe i njihovu pravu nameru. Ako vas neko u vašoj blizini, “grli” i ljubi često, ne znači i da su njegove namere poštene i dobre.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.