Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja i Aca Lukas se razveli, a bivša žena je imala poruku koja će pevača razbesneti!

Sonja Vuksanović sva srećna je izašla iz Trećeg osnovnog suda. “Najsrećniji dan. Idem da slavim”, prvo što je rekla Sonja kad je izašla iz suda, a piše Kurir. “Jako sam srećna, nema izjava”, dobacila je Sonja, dok je sve vreme skoro skakutala od sreće jer se razvela od folkera s kojim ima ćerkicu Viktoriju. Vuksanovićeva The post Sonja i Aca Lukas se razveli, a bivša žena je imala poruku koja će pevača razbesneti! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ACA LUKAS JE O OVOME DUGO ĆUTAO: Najveća ISPOVEST pevača! Nikad iskrenije o Arkanu, HAPŠENJU, Breni, roditeljima…

Izvor: Scandal.rs, 13.Sep.2019, 12:25

Aca Lukas je i zvanično slobodan čovek. Aca se razveo od supruge Sonje. I to je danas glavna vest o ovom poznatom pevaču. Ali i ne čudi… Kad god se u poslednje vreme spomene njegovo ime uvek ide priča o tome sa kim je u vezi, s kim nije i tome slično. Ali nije bilo The post ACA LUKAS JE O OVOME...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.