MIKI JEVREMOVIĆ VERIO JEDNU SESTRU, A OŽENIO SE DRUGOM!

Izvor: Kurir, 29.Feb.2012, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI JEVREMOVIĆ VERIO JEDNU SESTRU, A OŽENIO SE DRUGOM!

Jevremović je bio sa Sanjom, ali ga je preotela Sonja, koja ga sad optužuje za nasilje u braku

Ko će kome...

Sonja Kulier Đorđević nedavno je ispričala da ju je Miki Jevremović, sa kojim ima ćerku Jelenu, tokom 25 godina braka fizički zlostavljao. Ali priča o njih dvoje ima zanimljiviji početak. Kako Kurir saznaje, Sonja je sedamdesetih pevača preotela od svoje starije sestre Sanje Stojanović (devojačko prezime, prim. aut.)!

U to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vreme on je bio veoma popularan, i u Sarajevu se verio sa Sanjom, koja je tada išla u Treću gimnaziju.

- Sanja je bila uzorna devojka i odličan đak. Za razliku od nje, Sonja je bila problematična. Bežala je i od kuće, a iz svih tih situacija izvlačio ju je upravo Miki. Tako se i ona zaljubila u njega i preotela ga. Sestre nisu govorile sve do početka osamdesetih, kada su se pomirile na majčinoj sahrani - ispričao je za Kurir veoma obavešten sagovornik.

D. Ivanović

Sonja: Nisam rasturila vezu

Sonja, bivša žena Mikija Jevremovića, tvrdi da ga nije preotela od sestre.

- Nikad nisam ničije veze rasturala, posebno ne svojoj sestri. Sada imam novi život i ne interesuje me šta je bilo u prošlosti.

Miki: Ružno je pričati o tome

Miki Jevremović, koji je izašao iz rijalitija „Parovi", nerado je odgovorio na naše pitanje da li je bio sa obe sestre Stojanović:

- Mislim da je stvarno ružno pričati o tome. Apsurdno je govoriti o nečemu što je završeno. Za mene je sve u vezi s tim gotovo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miki Jevremović verio jednu sestru, a oženio se drugom

Izvor: Svet plus, 29.Feb.2012

Bivša supruga Mikija Jevremovića Sonja Kulier Đorđević nedavno je ispričala kako je pevač zlostavljao tokom njihovog braka. Ipak, nbsp; njihova priča ima zanimljiv početak, naime Sonja je sedamdesetih Mikija preotela od svoje starije sestre Sanje Stojanović

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.