Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2020, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Vuksanović doživela SAOBRAĆAJKU! Zadobila POVREDU VRATA, vozač pobegao!

Sonju je udario automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta. Policija je 24 časa tragala za vozačem i pronašla ga u petak u popodnevnim časovima. Luna ostala bez automobila u centru Beograda! Vozila u suprotnom smeru, a onda…. Đani konačno javno priznao da je VARAO ženu! Pokušao da sakrije AFERE SA PEVAČICAMA, pa uhvaćen The post Sonja Vuksanović doživela SAOBRAĆAJKU! Zadobila POVREDU VRATA, vozač pobegao! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Indira Radić NEPREPOZNATLJIVA! Zabrinula fanove svojim izgledom! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2020

Kada je u pitanju Indira Radić, navikli smo da je uvek sve na svom mestu i tip-top sređena, pa su njeni snimci, koje je objavila na Instagramu, na kojima ne liči na onu glamuroznu damu, zabrinuli njene pratioce. Đani konačno javno priznao da je VARAO ženu! Pokušao da sakrije AFERE SA PEVAČICAMA,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.