Sonja Đorđević Kulijer: Miki me je zlostavljao

Izvor: Press, 03.Feb.2012, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Đorđević Kulijer: Miki me je zlostavljao

Tortura: Često sam imala naprsla rebra, masnice od udaraca, otekline na glavi od njegovog divljanja i čupanja kose. Sve je to trajalo skoro 30 godina, kaže nekadašnja misica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest bivše žene Mikija Jevremovića: 30 godina me je brutalno zlostavljao!

Izvor: S media, 03.Feb.2012

Nekadašnja misica Sonja Đordević Kulijer otkrila je da ju je bivši suprug Miki Jevremović, koji je trenutno u rijalitiju "Parovi", fizički zlostavljao! Napokon je priznala jer joj je dosta što je trpela godine užasa, kako sama kaže.

Nastavak na S media...

SUPRUGA: MIKI JEVREMOVIĆ KRVNIČKI ME TUKAO 30 GODINA

Izvor: Kurir, 03.Feb.2012

Imala sam često naprsla rebra, masnice od udaraca, otekline na glavi od njegovog divljanja i čupanja pramenova kose i šta sve već, da ne nabrajam. Sve je to trajalo skoro 30 godina, kaže Sonja Đorđević Kulier..SARAJEVO - Bivša žena Mikija Jevremovića, Sarajka Sonja Đordević Kulier otvorila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.