Solidariše se sa Benom Aflekom: Met Dejmon pred razvodom?

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solidariše se sa Benom Aflekom: Met Dejmon pred razvodom?

Nekoliko meseci nakon vesti da se Ben Aflek razvodi od Dženifer Garner, njegov najbolji prijatelj Met Dejmon rešio je da se solidariše s njim i vrati se momačkom životu. Njih dvojica sve više vremena provode zajedno i izlaze kao pre dvadesetak godina, kada brak ni jednom ni drugom nije bio ni na kraj pameti.
Interesantno je da Aflek svima govori kako je singl, iako i dalje živi sa Dženifer i njihovo troje dece, pokušavajući da spase što se spasiti može. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Međutim, ova situacija nimalo se ne sviđa Dejmonovoj ženi Lusijani, koja smatra da je njemu mesto kraj nje i dece, a ne pored Afleka. Met i Lusijana u braku su od 2005. godine i imaju četiri kćerke. Važe sa skladan par koji nema problema sa aferama i drže se dalje od svega što bi moglo da ugrozi njihovu privatnost.
Ali, njihovi prijatelji tvrde da su se u poslednje vreme udaljili i da bi Dejmon mogao da krene putem svog najboljeg druga, koji se suočava sa razvodom i osudom javnosti nakon što je supruzi priznao prevaru.
Kako bi utišao glasine, Dejmon je Lusijanu i decu poveo sa sobom u London, gde snima novi film.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.