Šokantno saznanje: Misteriozna crnka trčala umesto Jelene Krsmanović?!

Izvor: Svet plus, 18.Sep.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno saznanje: Misteriozna crnka trčala umesto Jelene Krsmanović?!

Hapšenje Zorana Marjanovića uzdrmalo je javnost, a policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Jelene Krsmanović.

Naime, na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu: "Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči od 2. aprila 2016, posle kojeg se pevačici, prema rečima njenog muža Zorana, izgubio svaki trag. Prvi je zabeležila kamera prodavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu", kaže izvor za Alo iz istrage i ističe da ima indicija da je na snimku Jelenina dvojnica.

"Sumnja se da je na snimku mlađa crnka, obučena u plavu trenerku! Njeno lice se ne vidi jasno i zasad nema potvrde da je to Jelena. Na istom snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima, što dovodi u pitanje Zoranovu izjavu da su on i Jana bili na nasipu dok je Jelena trčala", kaže izvor. Zorica Zoka Mitrović, organizatora programa na TV “Hepi”, tvrdi da je Zoran nevin:

"Zoran je završio iza rešetka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten! U zatvoru je čovek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu. Obećavamo vam da će vrlo brzo izaći na videlo ko je ubica i da ce Zoran biti u svojoj kući, gde mu je i mesto" rekla je Zorica.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.