Šokantno priznanje: “Koristila sam heroin dok sam bila trudna!”

Izvor: Svet, 28.Jan.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno priznanje: “Koristila sam heroin dok sam bila trudna!”

Kortni Lav priznala je da je koristila heroin dok je bila trudna sa ćerkom Frensis, koju je dobila sa legendarnim rokerom Kurtom Kobejnom.
Problematična zvezda priznala je da je koristila narkotike tokom trudnoće, ali dodala da je bila sigurna da to neće naškoditi njenoj bebi.
“Koristila sam heroin jednom, i onda sam prestala. Znala sam da će ona biti dobro”, rekla je Kortni u novom dokumentarcu “Kurt Cobain: Montage of heck”.
Ovaj film >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << govori o životu frontmena Nirvane, njegovim muzičkim uspesima i sunovratima, kao i problemima iz privatnog života. Kobejn je 1994. godine izvršio samoubistvo.
Kortni i Frensis, koja danas ima 22 godine, prvi put nakon pet godina pojavile su se zajedno u javnosti, kada je film u subotu prikazan na filmskom festivalu Sandes, i tom prilikom su zagrljene pozirale na crvenom tepihu.
Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.