Šokantno izdanje Jovane Jeremić u Jutarnjem programu: Skinula se i pokazala donji veš (FOTO)

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2024, 09:16

Šokantno izdanje Jovane Jeremić u Jutarnjem programu: Skinula se i pokazala donji veš (FOTO)

Jovana Jeremić, koja je u vezi s preduzetnikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, nikada ne prestaje da privlači pažnju gledalaca svojim stilovima u "Jutarnjem programu", a ovakvo izdanje popularne vodiiteljke će se sigurno prepričavati.
Tokom emisije "Novog vikend jutra", njeni gosti bile su žene koje se brinu kako o estetici, tako i o unutrašnjoj lepoti, ističući važnost nege za održavanje tela i zdravlja. Međutim, Jovana Jeremić nije bila sasvim pažljiva prema svom minijaturnom peškiru, koji je u jednom trenutku pomaknut, otkrivajući više nego što je trebalo. Time je svima omogućila da vide koji donji veš nosi.
Ovo neočekivano otkriće privuklo je veliku pažnju javnosti...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.