Šokantno: Maya Berović zamalo pala sa zgrade! (foto/video)

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: Maya Berović zamalo pala sa zgrade! (foto/video)

Dugo očekivana pesma Maye Berović, pod nazivom “Izvini tata“, konačno je ugledala svetlost dana.
Pesma oko koje se diglo mnogo prašine, toliko da su neki pisali kako Maya u istoj podučava omladinu o prvom seksualnom iskustvu, što apsolutno nije tačno, danas je objavljena, na radost mnogih njenih fanova koji su je željno iščekivali.

Maya je spot za pesmu snimila pre nekoliko meseci, tačnije letos, a veliku pažnju privukli su kadrovi u kojima pevačica stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na samoj ivici višespratnice.

Da li će ova pesma zaseniti hit “A to me radi“, poslušajte i procenite sami.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera: Maya Berović predstavila novu pesmu Izvini tata VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Dec.2016, 10:38

Dugoočekivana pesma Maye Berović pod nazivom ''Izvini tata'' konačeno je ugledala svetlost dana...Maya Berović juče je predstavila svoju novu pesmu ''Izvini tata'', na radost mnogobrojnih fanova. Kompozicija oko koje se diglo mnogo prašine toliko da su neki pisali kako Maya u istoj podučava omladinu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.