Šokantna ispovest Kaje Ostojić o tragičnom događaju: Nikada neću zaboraviti taj poziv u tri ujutru

Izvor: Svet plus, 08.Apr.2024, 09:59

Šokantna ispovest Kaje Ostojić o tragičnom događaju: Nikada neću zaboraviti taj poziv u tri ujutru

Katarina Ostojić Kaja je nedavno otvorila svoje srce i ispričala o različitim segmentima svog života, uključujući ljubav, porodicu, posao, ali se takođe prisetila i jednog izuzetno teškog perioda u svom životu - jednog tragičnog događaja u kojem je bila glavni akter.
Pre dvanaest godina, pevačica je bila involvirana u ubistvo tadašnjeg potpredsednika FK "Rudar" iz Pljevalja, Radmila Mitrovića, koje je navodno počinila njegova devojka Marija Milić iz ljubomore prema Kaji. Kaja se i danas jasno seća ovog slučaja koji je za nju bio izuzetno bolan.
"To je bilo strašno..." počela je Kaja svoje sećanje u emisiji "Razotkrivanje". "To su samo priče, nagađanja. Sećam se da smo tog dana svi bili zajedno,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.