Šok saznanje: Svi je znaju kao Maju Marinković, a ovo je NJENO PRAVO IME

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 07:49

Šok saznanje: Svi je znaju kao Maju Marinković, a ovo je NJENO PRAVO IME

Da li ste znali ove činjenice o starleti?

Maja Marinković ima 24 godine, a slavu je stekla kao starleta i učesnica više sezona rijalitija "Zadruga". Maja još uvek drži rekord po broju partnera u ovog televizijskom formatu, a svaka njena ljubavna priča prošla je burno. Najintrigantnije veze bile su joj sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i sa Filipom Carem.

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, je beogradski biznismen, odgajivač pasa, bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otac rijaliti učesnice Maje Marinković. Rođen je 1967. godine u Beogradu. Živi i radi u srpskoj prestonici. Iako se u Beogradu za Takija čulo i ranije, naslovnice tabloida masovno je počeo da puni kada je njegova kćerka Maja ušla u rijalitiji, a ovo su manje poznate činjenice o njima.

Taki je, inače, bivši fudbaler. Igrao je za jedan tim u Švedskoj dugi niz godina, a potom se vratio u Beograd i pokrenuo svoj posao sa rasnim psima, engleskim poenterima. Tim poslom uspešno se bavi više od 20 godina i to mu je donelo dobru zaradu. Od tog novca, ali i novca zarađenog od drugih poslova i porodičnih nekretnina, svojoj ćerki Maji obezbedio je život koji joj omogućuje mnogo hirova. U jednom intervjuu rekao je da su engleski poenteri kraljevi polja, te da zbog toga i njega mnogi nazivaju "kralj Taki".

Krajem osamdesetih godina, Taki je igrao fudbal u Švedskoj. Tamo je proveo pet godina. Jednom prilikom je došao na odmor u Beograd i tada je upoznao devojku Maju koja ga je osvojila.

Sa njom je proveo pet dana, a potom se vratio za Švedsku. Ona mu je javila da je trudna. Taki se odmah vratio u Beograd. Venčali su se i 1993. godine dobili sina Iliju.

Sticajem okolnosti, iste godine, dete su odveli na redovnu kontrolu u jednu beogradsku bolnicu i na toj kontroli detetu se gubi svaki trag. Ova tema je za Takija veoma bolna, kao i za njegovu porodicu. On i njegova supruga i dan danas se vode u registru roditelja nestalih beba u Srbiji.

Posle četiri godine, rodila se njegova kćerka Maja. Tačnije, njeno puno ime je Marija, ali je svi zovu Maja, kao što se zove i njena majka. Taki se rastao sa svojom suprugom kada je Maja imala tek petnaest meseci. Devojčica je ostala da živi sa ocem. Nije mu bilo nimalo jednostavno, ni lako da sam vaspitava dete, naročito tako malo dete, ali se nije predavao.

Prema svojoj ćerki Maji se ponašao kao prema princezi. Kada je Maja imala dve godine, Taki se zaposlio u Kulturno umetničkom društvu Krsmanović. Tu su svi zavoleli i Maju koja je često sa tatom bila na poslu.

Otac i ćerka se ne razdvajaju ni dan-danas, o čemu mogu da posvedoče njihovi profili na društvenim mrežama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.