Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok optužbe! Lunin i Anabelin frizer: “Modna blogerka je aljkavuša, na glavi nosi mrtvog pacova”

I dok mnogi komentarišu da je Lunina nadogradnja zapaljena i da joj je kosa konstantno pljava, oglasio se i nekadašnjim frizerom Stefanom Ašaninom sa kojim je modna blogerka sarađivala. “Na žalost, radio sam sa Lunom, ona je svaki drugi dan dolazila da menja boju, sama je sebi unakazila kosu. Rekao sam joj da ne želim The post Šok optužbe! Lunin i Anabelin frizer: “Modna blogerka je aljkavuša, na glavi nosi mrtvog pacova” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Šok optužbe! Lunin i Anabelin frizer: “Modna blogerka je aljkavuša, na glavi nosi mrtvog pacova”

Izvor: Svet, 20.Jun.2018

I dok mnogi komentarišu da je Lunina nadogradnja zapaljena i da joj je kosa konstantno pljava, oglasio se i nekadašnjim frizerom Stefanom Ašaninom sa kojim je modna blogerka sarađivala.. “Na žalost, radio sam sa Lunom, ona je svaki drugi dan dolazila da menja boju, sama je sebi unakazila kosu....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.