Izvor: Tracara.com, 31.Mar.2023, 23:20

Šok nominacije u Survivoru: One su bile bliske, a sada se nominovale – slede javne nominacije

Nominacije su u toku, a veliki šok će tek uslediti. Do sada je dosta glasova osvojila Marina Ivić Pivalica, a jedna od onih koji su je nominovale je i Nora Dominko. Njih dve su, kako se činilo, bile u dobrim odnosima. Međutim, Nora je sada nominovala Marinu, a onda je obrazložila svoju odluku. „Nisam mislila da ću tvoje ime tako brzo stavljati na papir, s obzirom da smo, ajmo reći, dobre“, počela je Nora. Nakon što su svi glasali, voditelj je prebrojao glasove. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je napeto između Antonije i Marine, jer su obe imale dosta glasova po pet glasova. Jedan glas bio je za Amera, zbog čega slede javne nominacije. The post Šok nominacije u Survivoru: One su bile bliske, a sada se nominovale – slede javne nominacije appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Evo ko je prvi duelista, nakon javnih nominacija

Izvor: Tracara.com, 31.Mar.2023

Nikad napetiji plemenski savet u Survivoru! Nora i Marina bile su nekada prijateljica, ali su glasale jedna za drugu, što je komentarisao i crveni tim. Bilo je napeto između Antonije i Marine, jer su obe imale dosta glasova po pet glasova. Jedan glas bio je za Amera, zbog čega su usledie javne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.