Šok intervju Ane Bekute! Evo šta je rekla o Mrki, kao i o svojim kolegacinicama

Izvor: Svet, 11.Jan.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok intervju Ane Bekute! Evo šta je rekla o Mrki, kao i o svojim kolegacinicama

ANA BEKUTA:
SNEŽANA NE MORA DA ME VOLI, ALI MORA DA ME POŠTUJE!”
Ne znam kako bi izgledalo da se Lukas i Zorica vrate u Grand, ali verujem da je svako od njih imao svoje čvrste razloge zašto je otišao. Znate kako kažu – Ko ode iz Granda, sudbina mu je zapisana – a Sale odlučuje ko će da se vrati, a ko ne.”
glose
MRKA ME ŠTITI I UVEK BURNO REAGUJE, NE DÂ SVAŠTA PRIČAJU O MENI ”
SAŠA POPOVIĆ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << JE VEOMA TEŽAK ZA DOGOVOR, ALI DRŽI SVOJU REČ
NADA MOŽE SVE DA KAŽE, NJOJ SE NIŠTA NE ZAMERA”
Kraj 2019. godine Ana Bekuta je obeležila kroz dva fantastična koncerta u Sava Centru, a na svakom od njih otpevala je po 65 svojih pesama. Impozantna cifra i ozbiljan razlog da se ponosi.
“Ljudima se čini da ja samo izađem na binu i pevam, ali ja se za solistički koncert spremam ceo život, celu svoju karijeru. Kad pogledate unazad moj rad, sve je vodilo ka ovim koncertima u Sava centru. U životu sam snimala lepe pesme i euforične hitove. Moje pesme konstantno oživljavaju i zato sam u repertoar uvrstila još neke koje se nisu toliko isticale, ali su u poslednje vreme veoma tražene, kao, recimo, Telo kao slika.
Koliko vam Mrka pomaže u poslu?
Normalno je da me podržava i gura neko sa kim živim i, evo, već osmu godinu provodim kvalitetno vreme. Stalno mi govori: Ma, šta ne možeš, ‘ajde, možeš ti to!, stalno me savetuje i govori mi o tome šta je dobro za moj imidž, stav i posao generalno. Čist primer je to što me je on ubedio da slavim šezdeseti rođendan, iako, evo, nisam planirala da ga slavim, i stvarno se nisam pokajala. Svakom je potreban jedan Mrka. Mislim, svakom od nas je u životu potreban jedan takav motor, jedna takva osoba i ličnost. On me savršeno razume i gura napred. Posle toliko godina shvatila sam da treba da se klonim onih koji me vuku unazad.
Šta vas nervira kod Mrke? Možda način na koji se šali?
Nervira me siromaštvo u svetu, nerviraju me loši i bezobzirni ljudi.
Ljudi kažu: Lako je Ani, ima Mrku da je gura.
“Mrka burno reaguje kada sam ja u pitanju, zaštitnički je nastrojen. Ne daje svakome za pravo da svašta piše i priča. Ja razumem da je sve to posao, ali, eto, šta ćemo… On reaguje tako… A to da me gura? Ha-ha-ha. To je sasvim tačno, ništa nisu pogrešili! Je l’ ja nisam postojala pre Mrke? Pa, ja sam pevala i pre njega, ne trajem nekoliko godina unazad, već mnogo više, ali izgleda mi da se to zaboravlja.”
Šta kažete na skandal s Nadom Topčagić na RTS-u?
Nadica? Pa, ona je možda bila malo veselija. Ha-ha-ha-ha. Nada je, pre svega, dobar pevač. Ona je žena čije pesme i pevanje vrlo cenim. Nisam bila na snimanjima novogodišnjih programa i nisam se družila sa kolegama, ali ako se malo opustila tom prilikom i ispričala svašta, verujem da je samo imala loš dan! Ona može sve, njoj se ne zamera ništa.
Marija Šerifović jedva čeka da ode iz Granda, ali je ne puštaju?
Pa, što ne ide kad jedva čeka? Ma, zeza Marija! Išla bi, kao, a ovamo ne može bez nas! Naravno da Marija neće nigde, gde će u taj Los Anđeles kad tamo ne postoje Zvezde Granda, ni Saleta Popovića nema tamo, ni Siniše Medića – nema Grand produkcije. Šta će tamo ona bez nas? Ostaje sigurno, mada ume da šmugne u tu Ameriku, pa da se vrati, ali sigurna sam da više voli nas.
Popović je sada samo kreativni direktor?
Popović je i dalje taj čarobnjak. Vidim, zabrinuli su se kako će Grand bez njega, pa čisto da znate, Popović ostaje alfa i omega u celom tom sistemu iako su se mnogi ponadali da odlazi! On je unapredio Zvezde Granda i sada će biti posvećen samo njima. Radiće ono što voli i bićemo još bolji nego što smo bili, ako je to moguće.
Priča se i o povratku Ace Lukasa i Zorice Brunclik?
Lukasu i Zorici su uvek otvorena vrata. Sale je svima pomogao i učinio i znam da bi ih opet primio. Mada, ja mogu da govorim samo o svom odnosu sa Saletom, dvadeset godina sarađujemo, na obostrano zadovoljsvo. Saša je možda veoma težak za dogovor, ali kada se dogovorite, sve ono što se dogovorite biće ispoštovano i tu nema sumnje. Nemam ni jednu-jedinu ružnu kada je reč o mom odnosu sa Grandom. Ne znam kako bi izgledalo da se Lukas i Zorica vrate. Ne bih ulazila u te priče, jer verujem da je svako od njih imao svoje čvrste razloge zašto je otišao. Znate kako kažu – Ko ode iz Granda, sudbina mu je zapisana. Naravno, Sale odlučuje ko će da se vrati, a ko ne.
Pomirli ste se sa Snežanom Đurišić?
“Nikad nikakav problem nisam imala sa Snežanom Đurišić Pisalo se svašta. Verovatno je narodu i medijima zanimljivo da se nas dve svađamo, ali, naravno, nema ništa od toga. Cenim je i poštujem, poštujem njeno trajanje i karijeru, i taj moj stav ne može ništa da poljulja. Mnogi pokušavaju, ali uzalud. Smatram da se najbolji drže zajedno, kao što se i poštuju i cene. Ne moramo mi, u stvari, ni da se volimo, ali poštovanje i kolegijalnost moraju da postoje, a to ja osećam kada je reč o mojim kolegama.”
Zorica Marković kaže da bolje pevate od Snežane?
“Stvar ukusa, verovatno joj više prija moja boja. Ne takmičim se sa Snežanom, niti ona sa mnom. Vidim da se Zorica odlično snalazi u rijalitiju. Dobro se snalazila i dok je pevala. Kada je prestala, prešla je u taj program. Pa, što da ne? Neka svako okuša sreću u onome u čemu misli da je dobar. Vidim da Zorka opstaje sve ove godine, da je iznova zovu i zovu u rijaliti. Dakle, ima tu nešto!”
Kako gledate na to što je Severini oduzet sin?
“Mislim da to nije konačna odluka, već samo trenutno stanje. Ne bih želela nijednoj majci to što je Severina doživela. Samo toliko mogu da kažem. Samo žena koja je majka može da razume ovu priču.”
SvetSvet
The post Šok intervju Ane Bekute! Evo šta je rekla o Mrki, kao i o svojim kolegacinicama appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.