Šok: Asmin i Aneli KONAČNO UJEDINJENI - Obratio joj se emotivnom porukom, sprema VELIKO IZNENAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 09:11

Šok: Asmin i Aneli KONAČNO UJEDINJENI - Obratio joj se emotivnom porukom, sprema VELIKO IZNENAĐENJE

Čestitke samo pljušte!

Aneli Ahmić je takmičarka koja trenutno uživa najviše pažnje. Njen ljubavni brodolom sa Asminom Durdžićem je još uvek obavijen velom misterije.

Utehu je, za vreme boravišta u Beloj kući pronađšla u Marku Janjuševiću Janjušu. Iz tog sigurnog zaklona često iznosi skandalozne stvari o svojoj porodici, međutim, ovasj dan će ih ujediniti.

Asmin se oglasio putem društvenih mreža i ukazao na bitan dan u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega i Aneli. Na Instagramu je ponosno čestitao ćerkici rođendan.

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo pile maleno, i šta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće. Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju. Živa mi bila anđele moj - napisao je Asmin uz emotikone srca, a čestitkama se ne nazire kraj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na ovom linku. 

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.