Sofija prodala Luku za minut slave! Dala sliku bez dozvole, a evo kako je i fudbaler reagovao

Izvor: Svet, 11.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija prodala Luku za minut slave! Dala sliku bez dozvole, a evo kako je i fudbaler reagovao

Problemi Jović i Miloševićka poslednje tri nedelje sve češće se svađaju, a on joj je zamerio i što je za jedan nedeljnik pričala o njihovoj vezi i dala zajedničku fotografiju
Dvomesečna veze Sofije Milošević i Luke Jovića zapala je u krizu, pa se par otpratio na Instagramu. Ali, posle naše poruke fudbaleru gde smo mu zatražili komentar za taj postupak, on je svoju devojku opet zapratio.
Prema rečima našeg izvora, Sofija i Luka su se tokom poslednje tri nedelje često >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svađali, a bili su i na ivici raskida. Sve je navodno poteklo od toga što je fudbaler Real Madrida obnovio kontakt s bivšom nevenčanom suprugom Anđelom, s kojom ima osmomesečnog sina, i ponovo je zapratio na društvenoj mreži, a kulminiralo je kad je manekenka javno progovorila o njihovoj vezi.
Kontakt s bivšom
– Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom – otkriva naš izvor.
Miloševićeva je nedavno u intervjuu za jedan nedeljnik priznala da je zaljubljena u fudbalera i pokazala njihovu zajedničku fotografiju. Budući da Luka nije bio za to da se njihova veza eksponira, to joj je zamerio, pa su se posvađali.
– Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se opere od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem, s kojim je bila tri nedelje – kaže naš izvor i dodaje da manekenka na sve moguće načine pokušava da izgladi odnos s Lukom, koji se trenutno nalazi u Beogradu. S obzirom na to da je povređen i trenutno ne igra, dobio je dozvolu da dođe u Srbiju.
Sofija ćuti
Ovim povodom pozvali smo i Sofiju, koja se nije javljala na naše pozive niti je odgovorila na poruku
Svetinstagram/printscreen
The post Sofija prodala Luku za minut slave! Dala sliku bez dozvole, a evo kako je i fudbaler reagovao appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SOFIJA MILOŠEVIĆ UVEK IMA PLAN B! POSLE LUKE JOVIĆA STARTOVALA ŠVEDSKOG FUDBALERA: Manekenka se sada nameračila na Ibrahimovića?!

Izvor: Kurir, 11.Nov.2019

Ispraksirana Pre nego što su se Miloševićeva i Luka Jović ponovo zapratili na Instagramu, ona je poslala zahtev slavnom sportisti

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.