Sofija Vergara – uskoro gole fotke?

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara – uskoro gole fotke?

Glumica pokušava da zaustavi objavljivanje privatnih snimaka ukradenih iz mobilnog telefona.

Prelepa brineta Sofija Vergara angažovala je advokate kako bi zaustavila objavljivanje “privatnih fotografija i video zapisa”, koji su uzeti sa mobilnog telefona njenog verenika.

Niku Lobu u julu je ukraden mobilni telefon, a sada neimenovana osoba iz Delrej Biča na Floridi nudi Sofijine fotke iz njega na prodaju.

Vergara radi na zabrani objavljivanja fotki usled povrede privatnosti, piše “Dejli mejl”.

Lepa glumica i finansijer Lob verili su se pre nekoliko meseci, i planiraju venčanje za sledeću godinu.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Sofiji Vergara prete golišavim slikama

Izvor: Dzungla.org, 27.Okt.2012

Seksepilna Sofija muku muči sa nepoznatom osobom koja je ukrala mobilni telefon njenom vereniku Niku Lobu. . SEKSEPILNA Sofija Vergara muku muči ovih dana sa nepoznatom osobom koja je ukrala mobilni telefon njenom vereniku Niku Lobu, pa joj sada preti da će objaviti njene golišave slike.. Popularna...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.