Sofija Vergara savetuje: Koristite kreme za sunčanje po celom telu!

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara savetuje: Koristite kreme za sunčanje po celom telu!

Holivudska glumica Sofija Vergara savetovala je mlađim generacijama da koriste kremu za sunčanje kada su izloženi suncu, i to po celom telu, kako se ne bi kasnije kajali.

Iako se leto bliži kraju, mnogi će iskoristiti manje gužve tokom avgusta i septembra da odu na more. Mnogi misle da je sunce u tom periodu manjeg intenziteta nego što je to u vrelim letnjim mesecima, ali to nije izgovor da ne koristite kremu za sunčanje. Glumica Sofija Vergara, poznata po ulozi u seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Moderna porodica", dala je pravi savet mladim devojkama i momcima koji izbegavaju korišćenje zaštite tokom sunčanja kako bi brže dobili taman ten. Naime, ona je izjavila da je u mladosti kremu za sunčanje koristila samo na licu, a ne i na dekolteu, što je uzrokovalo da koža na tom osetljivom delu tela pati. Iako, kako sama kaže, to sada čini, kasno je da se greške iz mladosti isprave. Zato je potrebno da se dobro informišete i kupite pravu zaštitu protiv jakog sunca, kako se ne bi našli u situaciji u kojoj je Sofija sada.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.