Sofija Vergara: Treba mi oklop da pokupim sve obline

Izvor: Poznati.info, 19.Mar.2013, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara: Treba mi oklop da pokupim sve obline

Većina žena sigurno bi dala sve za telo kakvo ima Sofija Vergara. Ali u intervjuu za američki „Vog” ona je priznala koliko je teško da izgledaš dobro na crvenom tepihu kad imaš obline poput nje.

„Normalna devojka će samo da navuče haljinu i izađe iz kuće. Moje haljine moraju da budu kao oklop”, kaže glumica. Zato su haljine koje bira kao umetnička dela iznutra, jer drže sve na mestu i podižu joj grudi.

„Znate, imam 40 godina, rađala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i grudnjak mi je veličine 32F”, kaže Vergara. „I još su prirodne. Kada imate silikone, one stoje savršeno i bez brushaltera. Kod mene – ne, pa moram da ih sama podignem”.

Iako ima mnogo dizajnera u čije kreacije ne može da stane, glumica ističe da se uvek obraća za pomoć Dolčeu i Gabani i Robertu Kavaliju. Međutim, uglavnom mora da prepravlja garderobu. Priznaje da više novca troši na paranja i prekrajanja nego na originalne haljine. I da se danas prekriva više nego ranije.

„Kada imaš takve obline, teško možeš da izgledaš šik. Kao mlađa sam mislila da moram da ističem grudi sve vreme jer sam iz latino kulture gde vas uče da što više imaš to bolje izgledaš. Sada pokušavam da budem nešto konzervativnija. Na primer, ako nosim dubok dekolte, ne otkrivam noge. Izbalansirana sam”.

Vergara otkiva i da se ne oseća seksi bez malo pomoći. „Ja nisam od onih što se oseća lepo čim otvori oči, bez trunke šminke. Osećam se seksi kad imam kompletnu šminku, isfeniranu kosu, visoke potpetice, puš-ap grudnjak, sve.”

U intervjuu iza scene lepa Kolumbijka je rekla da pokušava da postane majka po drugi put. „Uzimam hormonske pilule a nakon njih ću da primam hormonske injekcije, pošto treba da zamrznem svoje jajne ćelije a one moraju da ispadnu savršene. Moj dečko ima 37 godina, mlađi je od mene i nije imao decu. Eto”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Vergara: Treba mi oklop da obuzdam grudi!

Izvor: Glas javnosti, 20.Mar.2013, 13:39

Glumica Sofija Vergara..je u intervjuu za magazin Vog priznala da joj nije uvek lako da izgleda..savršeno na crvenom tepihu, pogotovo kad haljine treba prilagoditi..njenim atributima..."Normalna devojka će samo da obuče haljinu i da krene u provod. Meni haljina mora da bude kao oklop, kako bi sve...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.