Sofija Milošević iznela DETALJE njenog i Lukinog upoznavanja - Da li će se Joviću dopasti ONO što je OTKRILA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević iznela DETALJE njenog i Lukinog upoznavanja - Da li će se Joviću dopasti ONO što je OTKRILA?

Malo se pohvalila...

Sofija Milošević i Luka Jović saopštili su javnosti pre nekoliko dana da će uskoro postati roditelji, a lepa manekenka je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije kojima je otkrila kako ju je fudbaler osvajao na početku njihove veze.

Na jednoj od fotografija se vidi kako joj fudbaler donosi doručak u krevet i iznenađuje svoju devojku.

Pored toga, Jović je odlučio da joj ugodi do kraja i da pred kraj dana napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeru.

- I napravio mi večeru - napisala Miloševićeva, a na fotografiji se vidi kako Luka priprema sve sastojke potrebno za ukusno jelo.

Podsetimo, manekenka i fudbaler su se nedavno našli u centru medijske pažnje, jer je o Luka tokom pandemije korona virusa došao u Beograd i prekršio zabranu kretanja i izašao iz izolacije.  Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je odmah naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva. Nakon toga nastao je još veći problem jer ga policija nije pronašla na adresi koju je prijavio kao mesto boravka.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.