Sofija Milošević i Filip Živojinović: Daljina neće ugroziti našu vezu

Izvor: Svet, 11.Jul.2010, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević i Filip Živojinović: Daljina neće ugroziti našu vezu

Jedna od naših najlepših i najuspešnijih manekenki mlađe generacije Sofija Milošević, posle završene srednje škole, odlučila je da otputuje u Njujork i nastavi da gradi svoju uspešnu manekensku karijeru. Planira i da upiše studije biznisa kako bi osigurala svoju budućnost kada prestane da se bavi modelingom. Zahvaljujući svom poslu upoznala je i sadašnju ljubav, mladog menadžera Filipa Živojinovića, sina našeg teniskog asa Slobodana - Bobe Živojinovića. Atraktivna Beograđanka već godinu dana živi na relaciji Beograd - Sjedinjene Američke Države, a pošto je nedavno maturirala, njena stalna adresa odnedavno je "preko bare". "Odlučila sam da napravim pauzu od godinu dana i da se u tom periodu u Njujorku potpuno posvetim modelingu. Međutim, neću prestati da razmišljam o studijama, već ću to vreme iskoristiti da se raspitam koji su najbolji fakulteti iz oblasti biznisa i finansija u Americi i Beogradu, tako da ću sledećeg leta polagati prijemni na onom za koji smatram da je najbolji za mene", objašnjava Sofija, koja još nije odlučila da li će se posle završenih studija posvetiti biznisu i ekonomiji ili će nastaviti da se bavi poslovima iz oblasti šou-biznisa. "Svet šou-biznisa me privlači odmalena i volela bih da se bavim poslovima iz te sfere. S druge strane, sebe bih mogla da zamislim i kao uspešnu poslovnu ženu. Tu odluku ću jednog dana morati da donesem, ali sada je još rano da govorim o tome. Iako volim da budem uvek korak ispred i da unapred isplaniram svoju budućnost, ne mogu da predvidim šta će mi se dešavati za deset godina", kaže Sofija za magazin "Hello!".

Osim ciljeva u svetu mode želi da se jednog dana oproba i u glumačkim vodama i zbog toga planira da upiše školu dramskih umetnosti. "Što se tiče modelinga moj cilj je da jednog dana radim za najpoznatijeg svetskog proizvođača donje veša 'Victoria's Secret' čemu dugo već stremim. S druge strane, gluma i pozorište su me oduvek privlačili i sigurno ću nešto preduzeti s tim u vezi. Pošto trenutno živim u Americi, gde mogu da učim od najboljih, u narednom periodu ću sigurno početi da pohađam časove glume", iskrena je Sofija, koja za sve svoje životne planove ima veliku podršku kako svoje porodice tako i dečka Filipa, koji je do skoro živeo u Americi, ali se po završetku studija vratio u rodni grad, gde planira da sa prijateljem pokrene privatni biznis. I pored toga što će biti razdvojeni, beogradska lepotica smatra da to ne može da ugrozi njihovu vezu. "Zbog prirode svog posla navikla sam da stalno budem na putu, a u Srbiju ću se uvek rado vraćati jer tu, osim moje porodice i prijatelja, živi i moj dečko. Filip me podržava u svemu što radim, na čemu sam mu veoma zahvalna, jer mi to mnogo znači. On će u narednom periodu dolaziti kod mene uvek kada bude mogao, a i ja ću se truditi da što češće dolazim u Beograd, tako da ćemo imati vremena jedno za drugo. Smatram da daljina ne može da ugrozi našu vezu, štaviše, smatram da razdvojenost partnera može da ojača njihov odnos", zaključuje Sofija.

Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.