Soda bikarbona u kombinaciji sa ovim postaće vaše nezamenljivo sredstvo!

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2021, 12:52

Soda bikarbona u kombinaciji sa ovim postaće vaše nezamenljivo sredstvo!

Soda bikarbona u kombinaciji sa ovim postaće vaše nezamenljivo sredstvo! Pomoću ovog sredstva šporet će vam biti kao nov, i to bez muke - u jednom potezu, kao sa reklame.

Za one koji ne vole da čiste rernu, ovo je savršeni preparat, a za njega su vam neophodna samo tri sastojka: voda, soda bikarbona i malo sirćeta.

Priprema:

U keramičku posudu stavite pola šolje sode bikarbone, a zatim u nju dodajte malo vode i 2-3 kašike sirćeta. Delom smese >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << natopite rernu, a ostatak ostavite 45 minuta na 100 stepeni. Nakon toga, koliko god da vam je prljava rerna, sa lakoćom ćete da je očistite i to samo jednim potezom!

Šporet će vam biti kao nov! 

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.