Snup Dog dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih! Zahvalio se sam sebi!

Izvor: Svet plus, 20.Nov.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snup Dog dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih! Zahvalio se sam sebi!

Slavni reper Snup Dog juče je dobio zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu. Njegove kolege su se okupile u najpoznatijoj ulici u Los Anđelesu kako bi ga podržale.

Reper je već 16 puta nominovan za Gremi nagradu, a konačno je dobio svoju zvezdu.

- Dobiti zvezdu na Stazi slavnih je najveća čast koju jedan zabavljač može dobiti i ako je iko zaslužuje, to je onda Snup Dogi Dog. Čestitam ti - rekao je Džim Kimel, voditelj emisije "Jimmy Kimmel Live".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
Reper se zahvalio svima na ogromnoj podršci, a nakon toga i sebi.

- I na kraju, želeo bih da se zahvalim sebi. Želim da se zahvalim sebi zato što sam verovao u sebe i što sam naporno radio - rekao je Snup.

On je na muzičkoj sceni od devedesetih godina, a imao je i glumačke uloge. Ukupno je snimio 16 albuma i jedan je od najslušanijih repera današnjice.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.