Snimljen tajni razgovor Milice i Janjuša - Evo šta je TRAŽILA OD NJEGA, Terzi IZA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 13:38

Snimljen tajni razgovor Milice i Janjuša - Evo šta je TRAŽILA OD NJEGA, Terzi IZA LEĐA

Terzić će poludeti kad sazna...

Milica Veličković trenutno prolazi kroz buran period u vezi sa Borislavom Terzićem Terzom, pogotovo otkako je u "Elitu" ušao Adam Đogani, sa kojim se Milica napolju ljubila i družila.

Nakon detalja vezano za Miličin odnos sa Adamom, Terza je saznao i da je Milica bila intimna sa jednim od drugara Marka Janjuševića Janjuša. Upravo o tome su ona i Janjuš sada krišom razgovarali.

- Rekao si Terzi da sam bila sa nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvojim drugarom?! - upitala je Milica.

- Ja rekao? - uzvratio je Janjuš.

- Nešto mi je rekao, a ja sam rekla da sam se samo ljubila s nekim tvojim drugom, prošlog leta - objašnjava Veličkovićeva.

- Nisam rekao sa kojim - rekao je Janjuš.

- Ja sam to rekla zbog nekih drugih stvari. Nemoj da pričaš to - poručila je Milica.

- Jesi. U vodi - poručio je Janjušević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.