Snimila HIT, pa nestala - Pre 15 godina bila ATRAKCIJA, zatim se povukla iz javnosti - EVO kako danas izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:35

Snimila HIT, pa nestala - Pre 15 godina bila ATRAKCIJA, zatim se povukla iz javnosti - EVO kako danas izgleda

Internet senzacija snimila jedan veliki hit, zatim se potpuno povukla iz javnosti.

Teško da je moguće da postoji osoba koja te davne 2008. godine nije bar jednom poslušala folk pesmu "Bićeš moj, (kunem ti se)" i iz srca se slatko ismejala.

Pesma je postala takav hit da joj se reči i dan danas znaju i pevaju!

Tada petnaestogodišnja devojčica je snimila spot koji je sve nasmejao, ali i počeo da se deli putem društvenih mreža brzinom svetlosti. Tanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kovačević je postala viralna umetnica, a posle ovog hita potpuno se povukla iz javnosti.

Kako je ranije pisala Republika, Kovačevićeva živi u Americi, tačnije u Čikagu, a radi u jednom hotelu i nema nameru više da se bavi muzikom.

Tanja danas izgleda potpuno drugačije nego kako je publika pamti, postala je izuzetno atraktivna devojka.

Ukoliko niste poslušali njenu pesmu, evo idealne prilike:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.