Snimao je na kvarno moju majku sa detetom Aneli progovorila o Asminovim UHOĐENJIMA - saznala šta je uradio kad je ušla u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 09:46

"Snimao je na kvarno moju majku sa detetom" Aneli progovorila o Asminovim UHOĐENJIMA - saznala šta je uradio kad je ušla u rijaliti

Janjuš ne veruje šta čuje.

Aneli Ahmić je sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" ispričala nepoznate detalje iz odnosa sa Asminom Duržićem. Ona je optužila bivšeg partnera da je bio nasilan prema njoj i da ju je udario kada su išli na sahranu njenog oca.

Aneli je u pabu razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa je Ahmićeva optužila Asmina da je uhodio. Njih dvoje su polemisali o tome ko je slao Janjušu i njegovoj porodici preteće poruke.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Ne znam ja šta se dešava vani, Asmin nema ni srama ni obraza, i da se čuo rođak nije se bezveze čuo sa njim. Mama mi je rekla da se nije čula sa njim i da je došao da snima našu kuću i mamu. Mama izvela Noru i on došao da ih snima na kvarno nešto. To je bilo na početku kada sam ušla u rijaliti - odbrusila je Aneli.

- Da li sam ja dobro primetio napolju da je sa Sitom gostovao u jednoj emisiji - nagovestio je Janjuš.

- Je l' si normalan, to nije moguće, nema šanse da je to istina. To je nemoguća misija, on je mene ostavio pre rijalitija - rekla je Aneli.

- Jedno je samo sigurno da je on slao te poruke, tih sadržina, tačno je on slao to - rekao je Janjuš.

- On je naravno, nego ko, on je pratio kad ti izlaziš - rekla je Aneli.

- Pojedini koji su se pravili da su sa mnom dobri su podržavali te sadržine poruka - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.