Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 22:17

Snimak Maje i Bilala zapalio mreže: Uživaju u donjem vešu, a ovaj detalj svima privukao pažnju! (FOTO)

Brajlović zabeležio sve!

Zadrugarka Maja Marinković nakon izlaska iz rijalitija uživa u obnovljenoj romansi sa cimerom Bilalom Brajlovićem, a sada je na društvenim mrežama isplivao njihov snimak iz kreveta, koji je izazvao pažnju.

Bilal je snimio Maju dok je u krevetu ručala, a na sebi imala samo donji veš, isto kao i on, a jasno se vidi da ona ne skida osmeh sa lica.

U jednom trenutku Brajlović je usnio i sebe u velikom ogledalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te zajedno poslali poljubac.

Brajlović je zatim pokazao i ostatak luskuznog apartmana u kojem su odseli, te pokazao i đakuzi koji imaju u luksuznom apartmanu, što je, svakako, mnogima privuklo pažnju.

Podsetimo, Bilal je pre nekoliko večeri, gostujući u emisiji kod Ognjena, potvrdio vezu sa Majom, istakavši tom prilikom da je srećan, da im je prelepo i da su proveli predivne dane kod njega u Sarajevu, a spomenuo je i Majino preseljenje u BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.