Snima se film o Šabanu Šauliću!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se film o Šabanu Šauliću!

Povodom karijere koja traje već pola veka, javnost će uskoro moći da pogleda film o kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću!

Jedan od omiljenih pevača mnogih generacija upravo je Šaban Šaulić. Njegove pesme se rado čuju i na nastupima njegovih kolega, a svi kažu da nema provoda bez njegovih hitova. Zato ne čudi ideja o snimanju filma kojim će biti obeleženo pola veka njegove karijere. Ova vest je iznenadila i samog pevača:"Ideja da se snimi dokumentarac potekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je od moje porodice i mog tima. U početku sam bio zbunjen, ali me je istovremeno taj njihov potez ganuo. Pristao sa bez razmišljanja i verujem da će publici biti zanimljiv film" izjavio je Šaban za Večernje novosti. Premijera će biti krajem godine, a snimaće se u Šapcu, Krčedinu i Beogradu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dokumentarac o Šabanu

Izvor: Mondo, 29.Jul.2016

Povodom pola veka karijere, reditelj Goran Šljivić sprema dokumentarac o kralju narodne muzike...Foto: YouTube.."Večernje novosti" pišu da Šljivić priprema dokumentarni film o životu i karijeri Šabana Šaulića, koji je u maju proslavio 65. rođendan...U filmu će sagovornici biti članovi porodice,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.