Snežana Mišković Viktorija: Bruno Mars i Mark Ronson su ukrali moju pesmu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Mišković Viktorija: Bruno Mars i Mark Ronson su ukrali moju pesmu! (video)

Viktorija veruje da su njenu pesmu “Ulice mračne nisu za devojke” iz 1984. godine ukrale svetske muzičke zvezde Bruno Mars i Mark Ronson!

“Njihova pesma “Uptown Funk” sadrži 80 odsto moje numere. To više nisu ni famozna četiri takta, koliko je dozvoljeno da možete uzeti kao inspiraciju za vašu pesmu. Mada, ne žuri mi se da ih tužim. Ne ložim se na to. Ti procesi traju dugo, a moj život i karijera ne zavise od tužbi”, kaže Viktorija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Pevačica žali što mnogi nisu prepoznali da je taj svetski hit plagijat.

“Za te tužbe treba dosta novca, advokati rade na procenat. Ako ipak odlučim da ih tužim i ako ih dobijem, moram da smislim šta ću s tim novcem”, kaže Viktorija s osmehom i dodaje da priželjkuje da se njena pesma “Ulice mračne nisu za devojke” ponovo zavrti na radio-stanicama.

Poslušajte obe pesme i procenite da li je Viktorija u pravu:



Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.