Snežana Dakić u seksi kupaćem, bez šminke! (foto)

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić u seksi kupaćem, bez šminke! (foto)

Snežanu Dakić navikli smo da viđamo uvek doteranu, i uvek u trendu.
Voditeljka se trenutno nalazi u Crnoj Gori, a boravak na primorju iskoristila je da sa prijateljicom obiđe Plavu pećinu u Bokokotorskom zalivu.
Snežana nije propustila priliku da ovekoveči ovaj trenutak, i tako prikaže sebe u potpuno opuštenom i prirodnom izdanju. Ali i da se pohvali odličnom linijom!
Šta kažete, kako vam izgleda Sneki Daki bez šminke?

#plavapecina#bluecave
A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Aug 28, 2015 at 4:48am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snežana Dakić u seksi kupaćem, bez šminke! (foto)

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2015

Snežanu Dakić navikli smo da viđamo uvek doteranu, i uvek u trendu.. Voditeljka se trenutno nalazi u Crnoj Gori, a boravak na primorju iskoristila je da sa prijateljicom obiđe Plavu pećinu u Bokokotorskom zalivu.. Snežana nije propustila priliku da ovekoveči ovaj trenutak, i tako prikaže sebe...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.