Snežana Dakić prebolela razvod, uživa u društvu mladog advokata (Foto)

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić prebolela razvod, uživa u društvu mladog advokata (Foto)

Snežana Dakić uspešno je prebolela razvod od svog supruga Vladimira Mikića, te je pre nekoliko dana uhvaćena kako uživa u društvu mladog advokata u jednom prestoničkom lokalu.

Snežana Dakić nakon razvoda utehu pronašla u najboljim prijateljima! (Foto)

Nakon veoma teškog perioda koji je proživela zbog razvoda braka nakon devet godina, Snežana je odlučila da svoj život nastavi dalje i to uzdignute glave. Fotograf Kurira snimio je poznatu voditeljku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako u bašti jednog beogradskog kafića uživa u društvu mlađeg momka sa kojim joj je bilo veoma prijatno, a osmesi i nežni pogledi govorili su da tu postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: Kurir-info.rs

Ipak, Snežana nije želela previše da komentariše svoj privatan život, već je za Kurir kratko prokomentarisala, da se oseća veoma srećno i zadovoljno u svojoj koži, kao i da je još uvek sama.

Autor: J.B.

Foto: Kurir-info.rs

Foto naslovna:Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.