Snežana Dakić: Sa Vučićem se uvek lepo ispričam

Izvor: Svet, 07.Mar.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: Sa Vučićem se uvek lepo ispričam

Nakon što su objavljene fotografije Snežane Dakić kako razgovara sa premijerom Aleksandrom Vučićem na Kopaoniku, mnogi su se zapitali od kada datira njihovo poznanstvo. Ovu nedoumicu otkrila je upravo Dakićeva, koja je objasnila da se njih dvoje znaju više od 25 godina i da se uvek lepo ispričaju.
“Aleksandar i ja se poznajemo više od 25 godina preko zajedničkih drugova. On je voleo basket, a ja sam tada ulazila u novinarstvo. Nekoliko puta je bio gost u mojoj emisiji.”
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Otkada je na vlasti, nismo snimali, mada smo se nekoliko puta dogovarali. Uvek se lepo ispričamo kad se sretnemo, a na Kopaoniku sam ga upoznala sa mojom ćerkom, koju sam inače upoznala sa gradonačelnikom, za slučaj da ima nekih primedbi ili predloga”, kaže Snežana, a piše Alo!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNEŽANA DAKIĆ OBJAŠNJAVA: Evo zašto sam se slikala sa Vučićem

Izvor: Kurir, 07.Mar.2015

Otkada je na vlasti, nismo snimali, mada smo se nekoliko puta dogovarali. Uvek se lepo ispričamo kad se sretnemo, objašnjava voditeljka..Premijer Aleksandar Vučić i voditeljka Snežana Dakić bili su na Kopaoniku gde se održavao Biznis forum, a njihove zajedničke fotografije zaintrigirale su javnost...Mnogi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.