Sneki Babić: Nisam imala estetske zahvate!

Izvor: Poznati.info, 01.Nov.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneki Babić: Nisam imala estetske zahvate!

Snežana Babić Sneki gazi polako petu deceniju svoga života, ali izgleda toliko dobro, da bi joj i mnoge mlađe pozavidele. Ona kaže da nikada ništa nije radila na sebi, ali da ta opcija nije isključena.

- Na sebi nisam ništa radila do sada, mislim da nije potrebno. Ali, videćemo. Jako je bitno da čovek održava gipkost i kondiciju van radnih obaveza. Ja to radim redovno – kaže Sneki. Pripreme za šou ”Tvoje lice zvuči poznato veoma su iscrpljujuće, pa joj to dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kao jak kondicioni trening. Pored toga, ona je svakoga dana u teretani gde radi vežbe zatezanja kako bi najduže noge estrade ostale savršene.

Zgodna Pančevka je svojevremeno osigurala svoje noge duge 133.cm u jednoj nemačkoj osiguravajućoj kući, pa je tako sigurna kada je na sceni. Ona do kraja godine najavljuje singl, a početkom sledeće i veliki koncert.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.