Snažna, tetovirana MUŠKA RUKA kraj JK: SA NJIM uživa na plaži - Dubai u plamenu, HEJTERI NA APARATIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 17:49

Snažna, tetovirana MUŠKA RUKA kraj JK: SA NJIM uživa na plaži - Dubai u plamenu, HEJTERI NA APARATIMA

Stigao odgovor iz Emirata!

Poznati fudbaler, Duško Tošić, juče je proslavio 39. rođendan. Njegove naslednice, Nika i Atina Tošić, su trenutno sa Jelenom Karleušom u Dubaiju, odakle su mu čestitale rođendan putem društvenih mreža.

Duško je sinoć izašao u provod sa prijateljima, a atmosferu iz kafane je podelio sa pratiocima putem svog Instagram profila. "Ne kunite mene, moje bivše žene" - bila je pesma Darka Lazića koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pratila jedan od storija, a za koji je javnost sumnjala da se odnosi na pevačicu. Pevačica je na provokacije odgovorila, te se danas u velikom stilu oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Diva je okačila fotografiju iz Dubaija, na kojoj se može videti pevačicino telo u savršenoj formi, kao i pesak, sunce i more.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Međutim, ono što su svi primetili je snažna, muška, istetovirana ruka koja ispija napitak iz kokosovog oraha. Međutim, u pitanju je Miloš Miletić, poznati modni fotograf, koji sa pevačicom uživa na predivnoj plaži.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

- "Bukvalno nema jače ribe dok se Karleuša ne klonira", "Karleuša koja jede za doučak ove plastike od 20 godina", "Baš me zanima prehrana od JK, žena je top", "Najsavršenije telo na planeti", "Dubaji će da izgori od najzgodnije ribe u univezumu bre", "Hejteri na aparatima Dubaji u plamenu" - samo su neki od komentara sa ove egzotične lokacije gde se pevačica nalazi.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.