Snajke: U kuću ulazi muž učesnice sa kojom se zabavlja Mladen Vuletić!

Izvor: Svet plus, 13.Dec.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajke: U kuću ulazi muž učesnice sa kojom se zabavlja Mladen Vuletić!

Učesnik rijalitija Snajke, Mladen Vuletić, sinoć je pobesneo od ljubomore kada je saznao da bi u kuću mogao da uđe suprug njegove devojke!

Naime, sinoć su učesnici Snajki mogli da vide novinske članke, a jedan od njih glasio je da je suprug Teodore Radojičić pušten iz pritvora, te da će bi mogao ući u rijaliti. Teodora je rekla kako bi to bila odlična stvar, kako bi utvrdila da li više voli Mladena ili njega, na šta je Vuletić pobesneo i pozvao svoju devojku da razgovaraju. On joj je rekao da ga je to što je izgovorila jako pogodilo i da ne može da joj oprosti, te da mu se više ne obraća.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.