Snajka ne odustaje: Era laže čim zine, videćemo se na sudu!

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajka ne odustaje: Era laže čim zine, videćemo se na sudu!

Frka u porodici Ere Ojdanića nikako se ne stišava jer njegova snajka Jelena nema nameru da se vrati kući u Meljak. Njen odlazak iz njihovog doma pevač je opravdao time da je otišla kod majke u Resnik da sprema zimnicu, ali mu taj izgovor nije prošao. Erina snajka je potvrdila da je napustila njegovog sina, ali o razlozima odluke nije želela da priča. Ona je smao istakla da se s mužem Dragutinom neće pomiriti i da je čvrsta u nameri da se razvede.

“Era >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << krije od novinara šta se zaista dešava u našoj porodici. Najbolje bi bilo da prvo on ispriča, a znam da će ispričati ono što njemu odgovara. Posle njega ja ću progovoriti i reći istinu. Verujte mi, pisaće se mnogo kada krenemo na sud, a to će biti uskoro. Era laže čim zine. Otišla sam od njih sa sinom pre dva meseca iz mnogo razloga i od tada nisam u kontaktu sa Erom”, rekla je Jelena i dodala:

“Zasad ne bih iznosila razloge zbog kojih sam otišla jer ih je stvarno mnogo i ružni su. Moj svekar je dva puta za mesec dana došao da vidi unuka Andriju, i to samo na nekoliko minuta, a Dragutin jednom, a od njih smo udaljeni svega 15 minuta. Toliko o velikoj ljubavi prema njemu”, rekla je Jelena.

Kako saznajemo, razlog Jeleninog odlaska je Dragutinova prevara. Naš izvor tvrdi da ga je ona uhvatila sa drugom ženom.

“Dragutin je na oca povukao da je slab na žene. Jelenu je varao kako je stigao. Više puta je uhvatila muža da joj je neveran i to više nije mogla da podnese. Era i Dragutin mogu da viđaju dete kad god požele”, kaže izvor.

Izvor: Kurir

Foto: Promo/Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snajka optužila Eru Ojdanića: On je veliki lažov!

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2014

Snajka Ere Ojdanića, nedavno je napustila pevačevog sina i iselila se iz kuće u Meljaka. Jelena, optužuje poznatog folkera da u medijima laže kako je samo otišla u Resnik kod majke...Era Ojdanić ponovo u zagrljaju mlađe devojke!..Iako ne želi da otkriva razloge rastanka sa sinom Ere Ojdanića,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.