Smrdi ti iz usta na sp*rmu! Terza i Milica u nikad odvratnijem sukobu, izgovorio joj NIZ PRLJAVŠTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 13:25

"Smrdi ti iz usta na sp*rmu!" Terza i Milica u nikad odvratnijem sukobu, izgovorio joj NIZ PRLJAVŠTINA

Kakav rečnik, kakav haos!

Borislav Terzić Terza i Milica Veličković su započeli žestoku svađu, a cela spavaća soba je odzvanjala od njihovih urlika, psovki i uvreda.

- Oćeš da ti pričam ko te je je*ao ovde? Smrdi ti iz usta, pljuvačka tvoja, od previše spe*me. Plakaćeš itekako - urlao je Bora i tom prilikom svojoj devojci izgovorio niz bljuvotina.

- Ajde klošaru jedan, da ti nije bilo mene ne bi dobio ni jednu čestitku od svojih, sram te bilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jel poenta da ja plačem ovde? Nemoj da mi bacaš stvari, ja cenim sve što su mi moji poslali, to što tebi niko ništa nije poslao to je moj problem - uzvratila je ona.

- Što se nerviraš sad, ja ne se*em ja pričam. Rekla si mi šta si sve radila, neću sad da pričam, ali plakaćeš u budućnosti. Tvoji izbori su matorci od 50 godina. Kako ćeš da plačeš, tek ti sledi pakao u narednih 5 meseci. Ja sam te jeao i završio sa tobom, isponižavao sam te na maks -rekao je Terza.

Jeste da, ja sam bila sa svim i svakim, kad ti puknem dva tri šamara videćeš ko sam ja i šta sam. Ti si mudaš veliki, samo znaš da provociraš kao tetka neka - rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte na snimku:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.