Smrade i lažovčino Ša sateran u ćošak PRIZNAO SVE O AFERI sa bivšom ženom: Miona se DEFINITIVNO vraća Stanislavu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 20:51

"Smrade i lažovčino" Ša sateran u ćošak PRIZNAO SVE O AFERI sa bivšom ženom: Miona se DEFINITIVNO vraća Stanislavu?

Da li je ovo zvaničan kraj romanse?
U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka je reperu Nenadu Aleksiću Ša postavila hipotetičko pitanje koje je ponovo uzburkalo njegov odnos sa devojkom Mionom Jovanović.
On je hipotetički priznao da je zagrlio bivšu ženu Vanju Ignjatović na brakorazvodnoj parnici, a Miona je nakon toga odmah raskinula s njim.
Reper je ubeđen da je ovakva reakcija njegove partnerke razlog tome što ona želi pomirenje sa bivšim dečkom, takođe učesnikom "Elite" Stanislavom Krofakom. 
- Ja ću tebi dokazati da se ja ne igram u rijalitiju, ja budala nisam, svi žele da se vi mirite, ti bi mene odjebala druže- rekao je Ša....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.