Smotala OŽENJENOG pa ga zato krije od ljudi? Bivša zadrugarka uplovila u novu TAJNU romansu sa top frajerom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 20:55

Smotala OŽENJENOG pa ga zato krije od ljudi? Bivša zadrugarka uplovila u novu TAJNU romansu sa top frajerom?

Novi skandal na pomolu...

Bivša učesnica "Zadruge" Dragana Mitar poslednjih godina često se nalazi u centru skandala zbog veze sa oženjenima.

Ona je u rijalitiju boravila sa ljubavnikom Edisom Fetićem, za koga se u poslednje vreme spekuliše da je u vezi sa njenom drugaricom, Majom Marinković.

Dragana je sada odlučila da im udari kontru, pa se pohvalila novim izabranikom, a iz nekog razloga, zadrugarka i dalje krije njegov identitet, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu lice uglavnom prekrije emotikonom.

Ipak, ona sve češće objavljuje fotografije sa njim, te je jasno da Dragana sada uživa u novoj vezi, a da li je i ovaj njen frajer oženjen, pa ga zbog toga krije - možemo samo da naslutimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.