Smeje mu se svet: Pogledajte urnebesnu tetovažu srpskog fudbalera

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeje mu se svet: Pogledajte urnebesnu tetovažu srpskog fudbalera

Srpski fudbaler Uroš Vitas, koji je prošle godine bio šampion Belgije sa Gentom a zatim prešao u Mehelen, napravio je gaf zbog kojeg mu se smeje svet, a svemu je kriva tetovaža koju je uradio kako bi pokazao ljubav prema svoje supruzi.
Fotografije ove tetovaže objavljene su u britanskim medijima, koji su je nazvali najgorom tetovažom nekog fudbalera  svih vremena.

Igrač Mehelena je hteo da bude romantičan i da pokaže ljubav svojoj izabranici Andrijani, ali nije mogao ni da zamisli da će ovaj ukras na telu izazvati ovakve komentare.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Srpskom fudbaleru se ceo svet smeje zbog ove tetovaže

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2017

(foto: Screenshot) Srpski fudbaler Uroš Vitas je na svoj Instagram profil postavio fotografiju kojom je želeo da pokaže svetu neizmernu ljubav koju oseća prema svojoj supruzi Snežani i time postao tema podsmeha svetskih portala. On je često delio dirljive opise uz zajedničke fotografije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.