Slomlljena od bola: Oglasila se sestra bliznakinja preminule Bojane Janković (FOTO)

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2024, 16:48

Slomlljena od bola: Oglasila se sestra bliznakinja preminule Bojane Janković (FOTO)

Sestra bliznakinje preminule Bojane Janković, oglasila se emotivnim rečima putem društvene mreže Instagram.

Ivana Škorić, sestra bliznakinja inznenada preminule Bojane, slomljena od bola uputila je putem društvene mreeže Insatgram reči koje kidaju dušu. Napisala je da će njena sestra zauvek živeti.

Foto: Instagram printscreen/ivanova_kci

- Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - stojii u opisu zajedničke fotografije kada su Bojana i Ivana bile male.

Podsetimo, Bojana Janković, pronađena je mrtva 19. aprila u stanu na Novom Beogradu. Nakon obdukcije znaće se tačan uzrok iznenadne smrti bivše voditeljke.

Slične vesti: Preminula Bojana Janković je ovako govorila o bivšem mužu nakon razvoda (FOTO)

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Slomljena od bola: Oglasila se sestra bliznakinja preminule Bojane Janković (FOTO)

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2024

Sestra bliznakinje preminule Bojane Janković, slomljena od bola, oglasila se potresnim rečima putem društvene mreže Instagram...Ivana Škorić, sestra bliznakinja iznenada preminule Bojane, slomljena od bola uputila je putem društvene mreže Insatgram reči koje kidaju dušu. Napisala je da će...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.