Slomljena su mi krila, ŽIRI NIJE RAZUMEO nastup Filarri reagovao nakon što nije prošao u finale PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:40

"Slomljena su mi krila, ŽIRI NIJE RAZUMEO nastup" Filarri reagovao nakon što nije prošao u finale PZE

Oglasio se nakon što su se slegli utisci.

Mladi umetnik Filarri takmičio se sinoć u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Publici se predstavio pesmom "Ko je ta žena", a nažalost nije prošao u finale.

Međutim, ogromnu pažnju je izazvao upečatljivim nastupom i kontroverznim stajlingom koji liči na venčanicu.

Filip se, sada kada su se utisci slegli, oglasio putem svog Instagram profila uz poruku: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Hvala vam! Za svaki glas i poruku podrške koju ste mi poslali prošle večeri. Trebalo mi je malo vremena da saberem utiske od sinoć. PZE24 je bio rolerkoster za mene. Ove godine, uneo sam mnogo ljubavi, iskrenosti, truda i rada u ceo nastup, pesmu i koncept. Ponosan sam na svoj tim i sebe što smo pored svih prepreka bili dovoljno hrabri i uspeli da stvorimo ovakav nastup na koji sam jako ponosan. Ovaj nastup je moja lična karta, nešto što će zauvek predstavljati moj rad, umestnost i stav. Iako su mi trenutno možda slomljena krila, neću prestati da se zalažem za sve u šta jako verujem. Očigledno moj nastup nije razumeo žiri ili šira javnost i žao mi je zbog toga, jer smatram da svi treba da budemo ponosni na ovaj nastup, koji može da parira svetskim - napisao je između ostalog Filarri.

Srbija Danas/Instagram/filarrimusic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.