Slobu suočili sa PRELEPOM UČESNICOM ZADRUGE 2: Nahvalila je Kiju, a onda joj je pevač rekao OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobu suočili sa PRELEPOM UČESNICOM ZADRUGE 2: Nahvalila je Kiju, a onda joj je pevač rekao OVO (VIDEO)

Gledala je rijaliti zbog Slobine bivše supruge.

Usred emisije "Zadruga, intervju", u kojoj je sinoć gostovao Sloba Radanović, u studiju se pojavila prelepa plava Dorotea, a voditelj je objasnio da će ona biti jedna od učesnica "Zadruge 2".

Dorotea je pred kamerama provela samo oko 2 minuta, ali je za to vreme nesumnjivo zapala za oko mnogim gledaocima, i stigla da objasni da ne voli da se šminka i preterano doteruje, kao i da je prethodnu sezonu "Zadruge" počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prati kada je na imanje ušla Kija Kockar.

'LADNO JE TO REKAO! Da li je moguće da je Sloba uputio OVAKAV SAVET Luni pred "Zadrugu 2"?! (VIDEO)

- Volim lepe i jake žene, koje umeju da sačuvaju svoj integritet - objasnila je Dorotea svoje simpatije.

Sloba joj je posavetovao da se u rijalitiju ne zaljubljuje, da se ne svađa i ne shvata sve previše ozbiljno, kao i da bude što je više moguće pozitivna, a na kraju je pohvalio i njen izgled. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.