Sloba Radanović podelio prelepe humane vesti sa svojim fanovima: Svako dete zaslužuje da bude sito i srećno

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 16:34

Sloba Radanović podelio prelepe humane vesti sa svojim fanovima: "Svako dete zaslužuje da bude sito i srećno"

Ovoj porodici je Sloba zacelo promenio život...

Pevač Slobodan Sloba Radanović, podelio je sjajne vesti sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a iste ih definitivno nisu ostavile ravnodušnim.

Humani poduhvat organizacije “Srbi za Srbe” prikupio je donacije za izgradnju kuće porodici Novaković iz Bijeljine i uskoro će početi gradnja, a kao njihov dugogodišnji prijatelj i saradnik, Sloba je pozvan da zvanično saopšti porodici divan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ishod koji će im zauvek preokrenuti živote.

Radanović je na Instagramu podelio fotografiju kuće porodice za koju su se donacije prikupljale, i tom prilikom pokazao da majstori vredno rade kako bi sve završili pre nego počne zima.

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

- Bravo za sve koji su se angažovali da pomognemo Novakovićima! A sad idemo dalje. Mnogo je ljudi kojima je potrebna pomoć, svuda oko nas. Ne budite nemi na tudju nesreću, nego reagujte i učinite nešto. Svako dete zaslužuje da bude sito i srećno. Volim vas - napisao je Sloba uz emotikon crvenog srca.

Humanitarna organizacija takođe se oglasila, potvrdivši gradnju, ali i zahvalivši se anonimnim donatorima, ali i Radanoviću na saradnji i poseti porodici koju su zajedno organizovali.

A post shared by ХО Срби за Србе (@srbizasrbe)

- Donacije su prikupljene i uskoro će početi radovi na njihovoj kući. Hvala svima koji su pomogli porodici Novaković, bilo da su to učinili preko nas ili direktno. Sloba Radanović je dugogodišnji prijatelj HO Srbi za Srbe. Srećni smo što je i danas bio naš saborac i to na najlepši mogući način. Odlučio je da Novakovićima pokloni vreme, pesmu i ljubav. Ljubiša ga je odmah pitao da li bi sa njim popio kafu, a ubrzo zatim i da li bi mu pevao na svadbi - kazali su iz "Srbi za Srbe" na Instagramu u nekoliko objava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.