Sloba Radanović objavio golišave fotke!

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović objavio golišave fotke!

Sloba Radanović objavio golišave fotke! Pevač očigledno vodi računa o svom izgledu i vredno trenira, a sada je iznenadio svoje fanove objavivši fotografiju gde je bukvalno samo u peškiriću!

kako je svoj izgled doveo do željenog, Sloba Radanović je odlučio da se razgoliti i to pokaže na svom profilu na instagramu.

Osim kako bi pokazao svoje mišiće, Sloba neretko počasti obožavateljke na mrežama svojim golišavim fotografijama nakon tuširanja, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << to je uradio i ovoga puta, kada je objavio sliku na kojoj je ogrnut samo belim peškirićem.

Radanović je imao nastupe u Budvi gde je takođe odmarao i uživao u moru, a juče je postavio fotografiju u ogledalu na kojoj, prema rečima fanova sa društvenih mreža, izgleda savršeno.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.