Sloba Radanović neće ni duet sa Lunom! Ne prodaje se za novac!

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović neće ni duet sa Lunom! Ne prodaje se za novac!

Sloba Radanović pred nastup u Crnoj Gori dotako se nezaobilazne teme, bivše žene Kije Kockar i nekadašnje ljubavnice Lune Đogani. Pevač neće čak ni duet sa Lunom! Ne prodaje se za novac!

Kako je Kija u tom trenutku bila blizu njega, pošto je boravila u Tivtu, a Sloba pevao u Kotoru, on je otkrio da li je očekuje na nastupu, a potom priznao i da li bi joj posvetio neku pesmu:

"Ne očekujem je. Bolje bez pesme, ima ko njoj da peva."
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Sloba Radanović se osvnu i na neočekivanu situaciju koja se dogodila pre desetak dana, kada su Sloba sa svojom devojkom, a Luna sa Markom Miljkovićem, došli da gledaju isti film u bisokopu:

"Veruj mi, nisam ni primetio da su tu dok neki momci nisu krenuli da se smeju. Izašao sam i kada sam se vratio čuo sam da su i oni tu. Jednostavno, nisam primetio da su tu, niti je došlo do bilo kog susreta" - rekao je Radanović, a na pitanje da li to znači da više ništa i nema potrebe da ga pitaju za Lunu, odmah je odgovorio:

"Ništa. Na to je, još otkad, stavljena tačka." 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.