Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su pravili svadbu!

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2024, 10:00

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su pravili svadbu!

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su pravili svadbu u jednom beogradskom restoranu! Umesto prvog plesa Sloba je supruzi pevao pesmu dok je ona igrala oko njega.

Jelena i Sloba su zajedno uzeli nož da iseku prvo parče svadbene torte, na čijem vrhu je bio beli medved koji je zvanicama bio najslađi, pa su ga fotografisali i objavljivali na društvenim mrežama.

Umesto prvog plesa, kad su mladenci ustali, Sloba je uzeo mikrofon kako bi pevao Jeleni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << što je svima bilo neobično jer su očekivali svadbeni ples.

Sloba Radanović je zapevao čuvenu pesmu pokojnog Marinka Rokvića "Tri u jednoj", a zvanice su požurile da sve snime i fotografišu dok je Jelena igrala oko supruga.

 "Tri u jednoj, i žena i sestra i drug, tri u jednoj, ma, stvarno bih bio lud pa da pustim te tek tako, a nisam te našao lako... Tri u jednoj, s tobom il' nikako." - pevao je Sloba dobro poznatu pesmu.

Jelena se požalila da je venčanica steže i da jedva čeka da je skine, a Sloba se našalio:

"Neću pevati večeras "Nije život jedna žena"... (smeh) Oprostite mi moju ružnu prošlost!"

U toku večeri, nakon što su mladenci stigli na lokaciju, ubrzo se sjatilo pola estrade, pa su tako kod Slobe i Jelene na slavlje došli Jovan Pejić, sin Zlate Petrović, sa majkom pod ruku, Radiša Trajković Đani, Bora Santana i Milica Kemez, Milan Dinčić Dinča, zatim Milena Ćeranić, Baja Mali Knindža sa suprugom i drugi, a kako je izgledala svadbena torta, pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.