Sloba Radanović i Jelena uoči venčanja emotivni: PRVI PUT otkrili na koga liči sin Damjan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 21:48

Sloba Radanović i Jelena uoči venčanja emotivni: PRVI PUT otkrili na koga liči sin Damjan (VIDEO)

Spomenuli i koverte.

Pevač i bivši zadrugar, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena rešili su da danas naprave veliko svadbeno veselje, ali i prvi rođendan sinu.

Sloba i Jelena vodili su vodili računa o svakom detalju, kao i o dekoraciji restorana koja ostavlja bez daha, a pred početak svadbenog veselja Sloba se sa Jelenom pojavio pred zvanicama i pozdravio predstavnike sedme sile.

Sloba je u kratkoj izjavi otkrio da neće imati prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ples, već prvu pesmu, te i da će pevati " Tri u jednoj" dok će mu Jelena posvetiti "Menjam pijuna za kralja".

Na pitanje novinara zašto pesma "Tri u jednoj" a ne "Nije život jedna žena" mladoženja je kroz smeh izjavio "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

Budući mladenci su otkrili i da li imaju tremu, a odgovorom su nasmejali sve prisutne.

- Nemamo tremu jer nam je ovo treći put da radimo istu stvar, ali se radujemo kovertama - rekla je Jelena, pa otkrila:

- Užasno je u venčanici, jedva čekam da je skinem - rekla je, a onda su otkrili na koga liči mali Damjan, s obzirom da ga javnost još nije videla.

- Isti Sloba, kao mali Sloba je - istakla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slobina Jelena NAJVESELIJA NA SVADBI: Potrudila se da ne pokaže previše, zamalo da dođe do INCIDENTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 08:38

Gala i raskošno...Pevač i bivši zadrugar, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena rešili su da sinoć naprave veliko svadbeno veselje, ali i prvi rođendan sinu...Sloba i Jelena vodili su vodili računa o svakom detalju, kao i o dekoraciji restorana koja ostavlja bez daha, a pred početak svadbenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.